Klubmodul henter siden
(GM4) Gymnastik månedshold
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Her finder du månedshold for børn og juniorer
 
Månedshold i Darum Idrætsforening er hold som kun træner EN gang om måneden eller mindre. I øjeblikket omfatter det "Springskole KUN for piger" og projektet  "SATS på drenge", som er hold med fokus på springgymnastik i forskellige aldersgrupper.
 
Fælles for vores månedshold i øjeblikket er at ALLE kan være med, men det er også for de børn, som har lyst til mere springgymnastik end ved den ugentlige gymnastiktræning.
 
Læs mere
(SPRINGSKOLE KUN FOR PIGER: 3.-6. KLASSE) Springskolen er et nyt hold, som består af 4 træninger fordelt ud på gymnastiksæsonen. Vi skal give den gas med en masse spring, både for nye og øvede gymnaster. Der bliver tid til at fordybe og øve sig ud fra eget niveau og vi lover det bliver sjovt med en masse sved på panden! Nogle træninger vil også være udenbys i andre springfasciliteter- mere herom ved første træning i Darum Kultur og fritidscenter. (TRÆNINGSDATOER: Søndag 22/9, Søndag 17/11, Søndag 5/1 2020, Søndag 16/2 2020) Bemærk: Vi mødes ca. tre timer hver gang, men der bliver pauser og tid til hygge indimellem.
Startdato
22.09.2019
Slutdato
13.03.2020
Tid/Sted
Søndag 09:00-12:00 Darum Kultur og Fritidscenter, Hallen
Pris
350,00 kr.